Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Orientační praxe pro studenty ZSV (OB2312037)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OB2312037 - Orientační praxe pro studenty ZSV, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je podpořit zájem studentů o pedagogické obory, seznámit je s reálnými podmínkami pedagogické práce a motivovat je k dalšímu vzdělávání.

Sylabus

Výuka probíhá nepravidelně podle dohody, orientačně celé dopoledne 4x - 5x za semestr. V zimním semestru 2015/16 se bude jednat o středy nebo čtvrtky dopoledne.První informační setkání (asi na 30 minut), na kterém se domluví podrobnosti - v pondělí 5. 10. 2015 v 15.30 v knihovně katedry OVF (2. patro, 207).Dále se bude jednat o 4 různě dlouhé exkurze, bude vyžadována individuální příprava před každou exkurzí a aktivní účast na zadaných úkolech.Před udělením zápočtu proběhne zpětná vazba formou společných kolokvií - budou vypsány min. 4 termíny během zkouškového období. 

Požadavky

Pro udělení zápočtu je nutná 100% účast a zpracování reflexí z exkurzí.Dále:1) aktivní účast v průběhu kurzu2) zpracování portfolia3) závěrečná zpětná vazba formou společné diskuse

Garant

Mgr. Markéta Dvořáková

Vyučující

Mgr. Markéta Dvořáková