Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metody a techniky Dv II (OB7315353)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OB7315353 - Metody a techniky Dv II, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu Metody a techniky DV. II. je hloubková analýza strukturovaných dramat, na základě znalostí a dovedností z kurzu Metody a techniky DV I, a zvládnutí tvorby vlastních strukturovaných dramat na teoretické a praktické úrovni.

Sylabus

Anylýza konkrétních realizovaných strukturovaných dramat.Specifika práce se strukturovaným dramatem.Jednotlivé techniky, možnosti jejich variací a propojení.Tvorba strukturovaných dramat studenty.Realizace vlastních strukturovaných dramat studenty.Teoretický rozbor a pedagogická reflexe realizovaných celků.

Literatura

Koťátková, S. a kol.........Vybrané kapitoly z dramatické výchovy, Praha 1998Machková, E...................Improvizace s příběhem v angloamerickém dramatu, Praha 1996Clark,J.,Dobson,W.,Goode,T.,Neelands,J.........Lekce pro život, Brno 2008

Garant

Mgr. Radmila Svobodová