Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika matematiky I: Metody a teoretické pozadí výzkumu v didaktice matematiky (OD0310002)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OD0310002 - Didaktika matematiky I: Metody a teoretické pozadí výzkumu v didaktice matematiky, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cíle předmětu jsou: zorientovat se v různých výzkumných metodách používaných v didaktice matematiky a vybrat metody vhodné pro vlastní výzkum připravit projekt vlastního experimentu včetně návrhu způsobu analýzy dat, případně zrealizovat předexperiment zorientovat se v současném výzkumu v didaktice matematiky u nás i v zahraničí zařadit vlastní výzkum do domácího a světového kontextu zpracovat rešerši odborné literatury na téma disertační práce

Sylabus

Diskuse nad texty studentů - podle tématu disertačních prací.

Literatura

MATHDI databáze (http://www.emis.de/MATH/DI.html) Elektronické zdroje UK v Praze, PedF. Knihy o metodologii v pedagogice.

Požadavky

Vypracování pojednání o výzkumech souvisejících s tématem disertační práce, které se může stát základem teoretické kapitoly této práce.Vypracování a obhajoba rozšířené anotace disertační práce.

Garant

doc. RNDr. Naďa Vondrová, Ph.D.