Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Současné trendy v didaktice TV (OK0520125)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OK0520125 - Současné trendy v didaktice TV, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Pohybové činnosti jako prostředek naplňování RVP PV, propojování různých cílů a kompetencí v pohybových činnostech, diskuse k realizaci pohybových činností s různými cíli, jejich individualizace ve vztahu předpokladům dětí. Informace z teorie a praktické příklady z řízení netradičními metodami. Autoevaluace a evaluace vlastní praxe s pokusem o případnou vlastní změnu řízení. 

Literatura

Hendl,J., Dobrý,L. a kol. Zdravotní benefity pohybových činností. Praha: Karolinum 2011.Sigmund,E. a Sigmundová,D. Pohybová aktivita pro podporu zdraví dětí a mládeže. Olomouc: UPOL, 2011.Dvořáková,H. Pohybové činnosti pro předškolní vzdělávání. Aktualizované vydání. Praha: RAABE, 2009, 149 s.Dvořáková, H. Sportujeme s nejmenšími dětmi. 2. přeprac. vydání. TeMi 2009, 122 s.Dvořáková, H. Výchova ke zdraví v tělesné výchově. Moderní vučování, 17, 2012, č.1, s.20-22.Dvořáková, H. Pohybem ke zdraví. Poradce ředitelky mateřské školy. 1, 2012, č. 9, s. 7-11. 

Garant

doc. PhDr. Hana Dvořáková, CSc.