Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Předškolní vzdělávání v kontextu sociokulturních proměn v Evropě (OKB7315212)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OKB7315212 - Předškolní vzdělávání v kontextu sociokulturních proměn v Evropě, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

-  Vzdělávání a sociokulturní rozdíly v kontextu evropských zemí-  Rámcové podmínky pro práci se sociokulturně heterogenní skupinou na příkladu vybraných zahraničních vzdělávacích programů a pedagogických konceptů-  Podpůrná opatření a programy pro děti se sociokulturním znevýhodněním v předškolním věku v ČR a v zahraničí-  Příklady programů zaměřených na rozvoj jazykové a komunikační kompetence dětí předškolního věku-  Odraz náboženství a kultur v pedagogické práci předškolních zařízení 

Literatura

Průcha, J. Srovnávací pedagogika. Praha: Portál, 2006.Vzdělávání a péče v raném dětství v Evropě: překonávání sociálních a kulturních nerovností. Brusel: EACEA, 2009.Další studijní texty a materiály ke kurzu budou v elektronické podobě ke stažení na moodle.

Požadavky

Studenti získají zápočet na základě docházky, aktivní účasti na semináři a dále zpracují seminární práci (rozsah 5-8 stran).

Garant

Mgr. Barbora Loudová Stralczynská

Vyučující

Mgr. Barbora Loudová Stralczynská