Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aktuální otázky primárního vzdělávání II (OKVP15010)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OKVP15010 - Aktuální otázky primárního vzdělávání II, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Retrospektiva a perspektiva osobnostně orientovaného pojetí preprimární a primární výchovy.Dítě, dětství, sociální souvislosti současného života (rodina, škola)Socializace osobnosti.Sociálněpsychologická témata, která jsou nezbytnou znalostní postojovou a dovednostní výbavou každkého pedagoga. Samostudium na základě uvedených odborných zdrojů.Volitelný předmět je doporučen pro především pro studenty studijních oborů: Pedagogika předškolního věku, Učitelství pro mateřské školy, Vychovatelství, Učitelství pro 1. stupeň ZŠ, Pedagogika.

Literatura

Helus, Z. Dítě v osobnostním pojetí. Praha, Portál 2009.Helus, Z. Sociální psychologie pro pedagogy. Praha, Grada 2015.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je 100% účast na odborné konferenci 16. 10. 2015 v aule PedF UK v Praze!!Aktivní účast na odborné konferenci (podepsat se na prezenční listinu STUDENTI před zahájením odborné konference, uvést jméno a studijní obor) Seminární práce (možnost výběru):a) raport z odborné konference pro pracovní kolegy (pro studenty KS)b) odborná esej k tématu osobnostně orientovaného pojetí výchovy (pro studenty PS)Seminární práci v elektronické verzi vložit do Moodlu! 

Garant

PhDr. Jana Kropáčková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jana Kropáčková, Ph.D.