Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lingvistická charakteristika učebního textu (ON2303122)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ON2303122 - Lingvistická charakteristika učebního textu, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Název studijního předmětu: Lingvistická charakteristika učebního textu Typ studijního předmětu: povinný Formy výuky studijního předmětu: seminář Rozsah studijního předmětu: 13 Forma kontroly předmětu: zápočet Vyučující: doc. PhDr. Eva Hájková, CSc.

Literatura

Stylistická literatura, srov. kurz Nauka o stylu a textuPRůCHA, J. Učení z textu a didaktická informace. SPN : Praha 1987.PRůCHA, J. Učebnice: teorie a analýzy edukačního média. Brno : Paido, 1998.VYGOTSKIJ, L. S. Psychologie myšlení a řeč. Výbor z díla, ed. Jan Průcha. Praha : Portál, 2004.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích a průběžné plnění úkolů podle zadání vedoucí semináře. Zpracování a odevzdání seminární práce/pomůcky v termínu podle rozvrhu dojednaného v semináři, nejpozději však do 23. dubna 2014. Po splnění požadavků bude zápočet zapsán do SIS, ev. do indexu v konzultačních hodinách vyučující v zápočtovém týdnu.

Garant

doc. PhDr. Eva Hájková, CSc.