Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Matematický výukový software (ON2310203)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ON2310203 - Matematický výukový software, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty s možnostmi využití počítačů, především e-learningu a výukových programů, ve výuce matematiky. Alternativou pro zájemce bude samostudium využití jiného LM systému (např. Moodle).

Sylabus

Seznámení studentů s možnostmi využití počítačů, především e-learningu a výukových programů, ve výuce matematiky. V prvních šesti seminářích se seznámí s výukovými programy v českém a anglickém jazyce, dostupnými na našem trhu. V druhé polovině semestru se naučí základům práce a tvorby výukových materiálů v LM systému MS Class Server. Alternativou pro zájemce bude samostudium využití jiného LM systému (např. Moodle).

Literatura

Výukové programy v českém jazyce.On-line: http://www.classserver.cz/On-line: http://class.pedf.cuni.czOn-line: http://www.zkola.cz/zkedu/vlavici/15991.aspxDorling Kindersley?s Learning Ladder Series (výuková CD)Dorling Kindersley?s Mathematics Series (výuková CD)

Požadavky

Zpracování seminární práce o zvoleném výukovém CD a možnostech jeho využití ve výuce matematiky. Vytvoření e-learningového kurzu (pro MS ClassServer, nebo LMS Moodle).

Garant

RNDr. Antonín Jančařík, Ph.D.PhDr. Petr Dvořák, Ph.D.