Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava projektu II (ON2312017)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ON2312017 - Příprava projektu II, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Projekty odrážejí zaměření státnicových problémů. Studenti prokáží schopnost interdisciplinárního vnímání témat (dvě společenskovědní disciplíny).

Sylabus

Studenty při zpracování projektu vedou interní doktoranti KOVF, kteří budou provádět zápisy o konzultacích se studenty a zpracované projekty budou následně hodnotit.

Literatura

Podle zadaných témat a po konzultacích s lektory projektu.

Požadavky

a) Výstup prvního semestru - Příprava projektu I. Zápočet -  za vymezení cíle práce, hypotéz a předložení studijní literatury k tématu. Podmínky k udělení zápočtu:zformulovaný cíl prácestanovené hypotézyseznam studijní literatury k tématustruktura a obsah prácezápis o konzultacích (2-3 konzultace v letním semestru) b) Výstup druhého semestru - Příprava projektu II. Studenti dokončí a předloží vypracovaný projekt svému lektorovi nejpozději do konce listopadu.Zkouška - známku za předložený projekt navrhne lektor v písemném posudku práce

Vyučující

Mgr. Markéta Dvořáková