Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodika tvorby projektů pro sociální pedagogy (ON23142320)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ON23142320 - Metodika tvorby projektů pro sociální pedagogy, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je osvojit si postupy:-  projektování specifické pro oblast sociální pedagogiky a získat základní dovednosti koncipovat projekty v úrovni školských, zdravotních či sociálních zařízení i v rámci komunity- přípravy akreditaci vzdělávacího programu pod MŠMT či MPSV

Sylabus

1. Analysis of basic health and political documents and means of their application in the Czech Republic.2. Possibility of joining community projects: Healthy village, town, region; Health promoting school (both in pre-school and primary education).

Literatura

http://www.daphne-toolkit.orghttp://www.esfcr.czhttps://www.eu-zadost.czhttps://www.mpsv.czhttps://www.msmt.czZákon č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisůS dalšími studijními texty budou studenti seznámeni během výuky. Student je povinen si obstarat základní literaturu týkající se vybraného tématu projektu (publikace, zákony, články v odborném tisku, internetové materiály, informační materiály týkající se konkrétních zařízení apod.).

Požadavky

 Pro získání zápočtu je nutné vypracovat a obhájit projekt, připravit vzdělávací program k akreditaci.

Garant

PhDr. Jaroslava Hanušová, Ph.D.