Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe na ZŠ s reflexí (ON2317011)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ON2317011 - Pedagogická praxe na ZŠ s reflexí, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět zahrnuje řízenou souvislou pedagogickou praxi studentů na základních školách pod supervizí oborového didaktika. V návaznosti na didaktické semináře umožňuje souvislá praxe studentům aplikovat osvojené postupy ve výuce výchovy ke zdraví a získat praktické zkušenosti s prací s dětmi.

Literatura

Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. Praha : VÚP, 2007. 126 s.Upravený Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání, platný od 1.9.2013. Praha : MŠMT 2013. Dostupné na http://www.msmt.cz/vzdelavani/zakladni-skolstvi/upraveny-ramcovy-vzdelavaci-program-pro-zakladni-vzdelavani MARÁDOVÁ, E. Výchova ke zdravému životnímu stylu: metodické náměty pro učitele rodinné výchovy. Plzeň : Pedagogické centrum, 1997. 32 s. ISBN 80-7020-008-1MARÁDOVÁ, E. Zdravý životní styl - ediční řada učebnic. Praha : Fortuna, 1999 - 2003.MARÁDOVÁ, E. Školní vzdělávací program. Výchova ke zdraví. Praha : Fortuna, 2006.Učebnice používané pro výuku výchovy ke zdraví

Požadavky

Absolvování hospitací, samostatných výstupů v požadovaném rozsahu, odevzdání portfolia.

Garant

PhDr. Miroslava Kovaříková, Ph.D.