Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Atleticko - herní kurz (ON2320012)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ON2320012 - Atleticko - herní kurz, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Vytvořit představu o komplexním pojetí atletického tréninkového procesu a využít podmínky špičkového sportovního centra k rozšíření a zdokonalení některých atletických a herních dovedností.

Sylabus

Atletická část,osobní zdokonalování v disciplínách atletických vícebojů,informace a základy dalších atletických disciplín (disk, tyč, trojskok),využití tréninkových metod a prostředků ve spojení s formami regenerace a relaxace (teplý bazén, plavání, sauna).Herní část,základy netradičních sportovních her- frisbee, beach volejbal, softbal, lekce tenisu, nohejbalu,organizace soutěže (turnaje) ve zvolené hře.

Literatura

Atletická část:Millerová,V. a kol. Základy atletického tréninku. Praha: UK, 1994.Vindušková,J., Kaplan,A., Metelková,T. Atletika. Praha: Svoboda, 1998.Herní část:Dobrý,L. Didaktika sportovních her. Praha: SPN, 1988.Aktualizace pravidel sportovních her: http://www.sportovnipravidla.cz

Garant

PaedDr. Ladislav PokornýPhDr. PaedDr. Ladislav Kašpar, Ph.D.