Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k závěrečné práci (ORVZ17218)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ORVZ17218 - Seminář k závěrečné práci, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V rámci předmětu získají studenti teoretické vědomosti a praktické dovednosti nezbytné pro přípravu a vlastní zpracování závěrečné práce. Seznámí se s různými přístupy ke zpracování odborného textu.

Sylabus

1. Charakteristika postupných kroků při přípravě závěrečné práce.2. Práce s odbornou literaturou, citační etika.3. Jazyková stránka zpracování odborných textů.4. Obsahová a formální stránka závěrečné práce.5. Zásady pro prezentaci závěrečné práce.

Literatura

GAVORA, P. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno: Paido, 2000. HOLOUŠOVÁ, D.; KROBOTOVÁ, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc: Univerzita Palackého, 2002. ISBN 80-244-0458-3.  SPOUSTA, V.; Vádemékum autora odborné a vědecké práce (se zaměřením na práce pedagogické). Brno: Masarykova univerzita, 2000. ISBN 80-210-2387-2.

Požadavky

Zpracovaný souboranotací odborných textů a bibliografických citací. Zpracovaná struktura a časový harmonogram závěrečné práce. Absolvování nejméně dvou konzultací s garantem závěrečné práce.

Garant

PhDr. Jaroslava Hanušová, Ph.D.