Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aktuální témata současné psychologie II (OVP13010)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OVP13010 - Aktuální témata současné psychologie II, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je nabídnout studujícím v bakalářském studiu oboru psychologie a speciální pedagogika (případně dalším zájemcům) přehled různých podob psychologické práce a tím získat představu o vývoji oboru i o možnostech vlastního profesního směřování.

Sylabus

 V letním semestru akademického roku 2014/2015 budou v kurzu představena následující témata. Přednášející a témata byla vybírána tak, aby celý semestr obsahoval dostatečně pestrý vzorek praktické, výzkumné a teoretické psychologie. 4.3. Mgr. Tereza Příhodová - Měření integrity v klinických podmínkách a situaci výběru (porovnání výzkumu v ČR a USA)18.3. Pavel Hlušička - Život s autismem1.4.PhDr. Zuzana Vilímová - Co obnáší být školní psycholožkou na učilišti?15.4.Mgr. Magdaléna Gorčíková - Rozvoj čtenářské gramotnosti29.4. PhDr. Radek Ptáček, Ph.D. - Forenzní psychologie, soudní znalectví a mnoho dalšího

Požadavky

Kurz je ukončen zápočetm. K jeho získání je třeba plná účast na přednáškách a aktivní zapojení do diskusí.

Garant

doc. PhDr. Irena Smetáčková, Ph.D.