Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglická gramatika pro právníky II. (HV2080)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HV2080 - Anglická gramatika pro právníky II., Právnická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Sylabus (orientační): 1. týden - předminulý čas (I had done) - vyprávění v minulosti2. týden - vztažné věty (a person who, a thing which)3. týden - způsobová slovesa (obligation, permission, necessity: can, may, must, etc.)4. týden - způsobová slovesa a vyjádření dedukce v přítomnosti a minulosti (it must be; it must have been)5. týden - ireálná podmínka v minulosti (If I had known that, …)6. týden - podmínkové věty smíšené (If I had studied more, I would know the answer.)7. týden - infinitive vs. gerundium (to do vs. doing)8. týden - budoucí průběhový a předbudoucí čas (I will be doing; I will have done)9. týden - nepřímá řeč (He said that…)10. týden - nepřímá řeč (reporting verbs and patterns)

Požadavky

Požadavky ke zkoušce: 70% účast na seminářích (praktických cvičeních) Aktivní práce v hodinách Plnění zadané domácí práce Složení závěrečného testu (min. 60%)

Garant

PhDr. Marta Chromá, Ph.D.