Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe náslechová z biologie (MB180C07)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MB180C07 - Pedagogická praxe náslechová z biologie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Harmonogram náslechových praxí1. Zapisování do skupin pro hospitaci na konkrétních školách zpravidla v termínu 30.1. - 20.2.v prostředí moodle (dl2.cuni.cz) kurz Pedagogická praxe náslechová (k přihlášení je třeba klíč)2. Informační schůzka cca 1 týden před praxemi; přihlášení prostřednictvím doodle (odkaz bude v prostředí moodle)3. Vlastní náslech pro školní rok 2012/2013: termín 8.4.2013 - 12.4.2013 (není-li domluveno jinak)počítejte s tím, že vás hospitace vytíží na celý týden, je to časově náročné (cesta do/ze školy, hospitace, rozbory hodin, úkoly, studium materiálů školy, seznamování se zázemím školy ad.)4. Reflexní schůzka cca 1 týden po praxích; přihlášení prostřednictvím doodle (odkaz bude v prostředí moodle)5. Udělování zápočtů zpravidla v zápočtovém týdnu; přihlášení prostřednictvím google dokumentů (odkaz bude v prostředí moodle)

Požadavky

POŽADAVKY K ZÁPOČTU1. hospitace 10 VJ (max. 2 VJ absence ze závažných důvodů) za předmět aprobace - KAŽDÝ2. odevzdání písemných záznamů z hospitovaných hodin - KAŽDÝ3. elektronické vyplnění dotazníku - reflexe po praxích - KAŽDÝ4. odevzdání materiálů k praxím (desky) s formuláři A, DPP učitelů - VEDOUCÍ ZA SKUPINU5. odevzdání úkolů k náslechové praxi (elektronicky v moodlu) - VEDOUCÍ ZA SKUPINU6. účast na schůzkách před a po praxích - KAŽDÝ

Garant

Mgr. Radka Dvořáková