Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analytická chemie I (kata) (MC230P35)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MC230P35 - Analytická chemie I (kata), Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Definice analytické chemie. Kvalitativní a kvantitativní analýza. Analytický proces. Základní analytické operace. Přehled používaných postupů anorganické a organické kvalitativní analýzy. Vážková analýza. Metody odměrné analýzy. Srážecí titrace. Komplexometrické titrace. Acidobazické titrace.

Literatura

http://www.natur.cuni.cz/~pcoufalOpekar F., Jelínek I. a kolektiv: Základní analytická chemie (skriptum), UK-Karolinum, Praha 2002.Coufal P. a kolektiv: Seminář z analytické chemie/Teorie, příklady, cvičení, UK-Karolinum, Praha 2003

Požadavky

Pro udělení zápočtu z analytické chemie je požadováno úspěšné absolvování písemného testu. Požadavky k písemnému testu jsou dány rozsahem přednášky. Pro úspěšné absolvování písemného testu je požadována minimálně 65% úspěšnost.

Garant

prof. RNDr. Pavel Coufal, Ph.D.