Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Organická chemie II (a) (MC270P81)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MC270P81 - Organická chemie II (a), Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

 

Literatura

1. John McMurry: Organic Chemistry, 5th ed. Brooks/Cole 2000(Organická chemie; John McMurry; Vysoké technické učeni v Brně, Nakladatelství VUTIUM a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; 2007.)2. Susan McMurry . Organic Chemistry Study guide and solution manual. (Studijní příručka a řešené příklady k českému vydání učebnice John McMurry: Organická chemie; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; 2009.)3. Tomáš Trnka a kol. : Organická chemie pro nechemiky. Karolinum 2002

Požadavky

Požadavek pro absolvování zkoušky je úspěšné zdolání zápočtu a odevzdávání domácích úkolů zadavaných během přednášek. Zkouška bude písemná. Bude v rozsahu učiva uvedeného v doporučené literatuře a probíraného během přednášek (vyjma spektroskopických metod).  Zápočet je možné získat po splnění minimálně 60% zápočtového testu na konci kurzu (tj. konci zimního semestru). Počet termínů a opravných terminů se řídí zkušebním řádem.

Garant

prof. RNDr. Martin Kotora, CSc.

Vyučující

Dr. Michael Janus Bojdysdoc. RNDr. Jindřich Jindřich, CSc.prof. RNDr. Martin Kotora, CSc.Mgr. Jiří Míšek, Ph.D.doc. RNDr. Jan Veselý, Ph.D.