Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika obecné chemie (MC280P01)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MC280P01 - Didaktika obecné chemie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Historie a současnost výuky chemie v ČR a v zahraničí Základní pedagogické dokumenty pro výuku chemie Výuka obecné chemie na středních školách Učivo obecné chemie v učebnicích chemie Výběr a uspořádání učiva obecné chemie Rozdílné úrovně osvojení učiva obecné chemie na střední škole Metody a formy výuky obecné chemie Prostředky pro výuku obecné chemie Použití didaktické techniky ve výuce obecné chemie Učební úlohy - tvorba a použití ve výuce obecné chemie Metody hodnocení a klasifikace ve výuce obecné chemie Teorie a praxe výuky obecné chemie - hodnocení pedagogické praxe

Literatura

Čtrnáctová, H.: Učební úlohy v chemii. Karolinum, Praha 1998.Čipera, J.: Rozpravy o didaktice chemie I. Karolinum, Praha 2000.Čipera, J.: Rozpravy o didaktice chemie II. Karolinum, Praha 2001.Katolog požadavků ke společné části maturitní zkoušky z chemie. MŠMT ČR, Praha 2000. Sbírka úloh ke společné části maturitní zkoušky z chemie. Tauris, Praha 2001.Standardy vzdělávání pro gymnázia a střední odborné školy. MŠMT ČR, Praha 1996 - 2000.Učebnice, pracovní sešity a sbírky úloh z chemie pro gymnázia a střední odborné školy.

Garant

prof. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc.