Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie a praxe tvorby učebních úloh v chemii (MC280P16A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MC280P16A - Teorie a praxe tvorby učebních úloh v chemii, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Název předmětu: Teorie a praxe tvorby učebních úloh v chemiiForma předmětu: přednáška a seminářVyučující: doc. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc. Anotace: Výuka je zaměřena na základní aspekty teorie a praxe vytváření učebních úloh a sestavování souborů úloh z chemie. Pozornost je zaměřena na obsahovou a formální stránku úloh a dále především na různé způsoby používání učebních úloh v praxi. Přednáška a seminář jsou vhodné pro všechny, kteří chtějí umět sestavovat a používat učební úlohy a didaktické testy z chemie.

Literatura

Čtrnáctová, H.: Učební úlohy v chemii. Karolinum, Praha 1998.Petty, G.: Moderní vyučování. Portál, Praha 1996 (1. vydání), 2002 (2. vydání).Katolog požadavků ke společné části maturitní zkoušky z chemie. MŠMT ČR, Praha 2000. Sbírka úloh ke společné části maturitní zkoušky z chemie. Tauris, Praha 2001.Soubor pracovních sešitů z chemie. Prospektrum, Praha 1994 - 2000.

Garant

prof. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc.