Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Distanční vzdělávání v chemii (MC280P64A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MC280P64A - Distanční vzdělávání v chemii, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Úvod do problematiky DiV2. Historie a druhy DiV3. Přednosti a nedostatky DiV4. Průběh studia, vztahy mezi účastníky5. Komunikace6. LMS Moodle a další systémy7. Práce v kurzu8. Tvorba a správa kurzu 19. Tvorba a správa kurzu 210. Dokumenty a multimédia vhodná pro DiV11. Návrh a příprava videozáznamu chemického experimentuSoučástí je také studentská práce s LMS Moodle, návrh, tvorba a pilotáž kurzu, vyzkoušení si role autora, tutora i účastníka kurzu.

Literatura

Čipera,J. : Rozpravy o didaktice chemie I, Karolinum,UK Praha 2000Čipera,J. : Rozpravy o didaktice chemie II, Karolinum,UK Praha 2001Květoň,K.: Základy on - line výuky a e - Learnig CESNET, ČVUT, Praha 2002Průcha, J.; Míka, J.: Distanční studium v otázkách, CSVŠ, Praha, 2000Zlámalová, H.: Příručka pro tutory distančního vzdělávání, VŠB-TUO, Ostrava

Požadavky

Zápočet:  docházka min. 75 % Zkouška:  ústní (teorie + praktické úlohy)  v rozsahu přednášek a cvičení

Garant

RNDr. Pavel Teplý, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Pavel Teplý, Ph.D.