Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vzdělávání v chemii (MC280P70)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MC280P70 - Vzdělávání v chemii, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Vzdělávání v chemii na základních a středních školách - minulost, současnost a budoucnost Vzdělávání v chemii na základních a středních školách - alternativní způsoby výuky minulost, současnost a budoucnost Kurikulární dokumenty pro výuku chemie na základních a středních školách - standardy vzdělávání, učební osnovy, rámcové vzdělávací programy a školní vzdělávací programyHodnocení výsledků výuky chemie na základních a středních školách - národní a mezinárodní hodnocení, hodnocení KVALITA a státní maturita Vysokoškolské studium - Boloňská deklarace, Evropský kreditní systém, Eurobakalář, Euromagister Vysokoškolský zákon, studijní obory a programy, studijní plány a jejich tvorba Vzdělávání v chemii na úrovni základních, středních a vysokých škol - diskuse Podmínky pro získání zápočtu:• 5 účastí na výuce • aktivní práce na seminářích a vypracování seminární práce (max. rozsah 5 stran)

Literatura

Literatura a internetové odkazyKalhous, Z., Obst, O.: Školní didaktika. Portál, Praha 2002.Pasch, M. a kol.: Od vzdělávacího procesu k vyučovací hodině. Portál, Praha 1998.Petty, G.: Moderní vyučování. Portál, Praha. 1996. Skalková, J.: Obecná didaktika. Grada, Praha 2006. www.natur.cuni.cz www.nuov.czwww.msmt.cz www.uiv.czwww.vuppraha.cz www.cermat.cz

Garant

prof. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc.doc. RNDr. Helena Klímová, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc.doc. RNDr. Helena Klímová, CSc.