Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metody IG průzkumu II (MG451P73)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MG451P73 - Metody IG průzkumu II, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

V letním prázdninovém období terenní kurz ig. mapování v trvání 2 týdnů (obvykle na přelomu srpna a září).V zimním semestru návštěvy průzkumných lokalit s praktickými instruktážemi na budovách i aktuálních staveništích.V závěru semestru návštěva největší průzkumné firmy s prohlídkou hlavních pracovišť.

Literatura

Záruba Q., Mencl V., 1955, 1957, 1974: Inženýrská geologie, 1., 2., 3. vydání, Nakladatelství ČSAV, Academia, PrahaPašek J., Matula M., 1955: Inženýrská geologie I., II., Čes. matice technická, PrahaJedlička M., Kožíšek J., 1981: Provozně geologická příručka, Státní nakladatelství technické literatury, PrahaČeský geologický úřad, 1975: Směrnice č.1 o přípravě, provádění a vyhodnocování prací inženýrsko-geologického a hydrogeologického průzkumu

Požadavky

1 zápočet za absolvování terénního kurzu ig. mapování1 zápočet za účast na terénních instruktážích

Garant

Mgr. Jiří Rout

Vyučující

Mgr. Jiří Rout