Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikace geofyzikálních metod (MG452P58)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MG452P58 - Aplikace geofyzikálních metod, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Moderní postupy v jednotlivých geofyzikálních metodách při průzkumu ložisek uhlovodíků, rud a nerudních surovin . Komplexní interpretace geofyzikálních materiálů s praktickými příklady. Řešení speciálních problémů.

Literatura

Sharma, P.V.: Environmental and engineering geophysics, Cambridge University Press, 2002.Mareš, S. et al.: Geofyzikální metody v hydrogeologii a inženýrské geologii, SNTL Praha, 1983.Mareš, S. et al.: Geofyzikální metody v ochraně a tvorbě životního prostředí, MŽP ČR (Phare), 1996.Sheriff, R.E., Geldart, R.P.: Exploration Seismology, Cambridge University Press, v. I 1985, v.II 1987.

Požadavky

Zápočet bude udělen za minimální 80% účast na cvičeních, na kterých probíhá prezentace a diskuse praktických výsledků v jednotlivých tématických celcích.

Garant

RNDr. Vratislav Blecha, CSc.

Vyučující

RNDr. Vratislav Blecha, CSc.PhDr. RNDr. Jiří Dohnaldoc. RNDr. Jaroslav Kněz, CSc.RNDr. Miroslav Kobr, CSc.prof. RNDr. Milan Matolín, DrSc.