Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Repetitorium středoškolské matematiky (MS710P57)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MS710P57 - Repetitorium středoškolské matematiky, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Polynomy, absolutní hodnota, rovnice, nerovnice, inverzní funkce, exponenciální a logaritmické funkce, trigonometrie, analytická geometrie v rovině a prostoru, základní křivky a plochy, polární souřadnice v rovině, komplexní čísla, goniometrický tvar komplexního čísla.

Literatura

Bušek, I.: Řešené maturitní příklady z matematiky, SPN, 1985.Benda, P. a kol.: Sbírka maturitních příkladů z matematiky, SPN, 1983.Kubát, J: Sbírka úloh z matematiky pro přípravu ke zkouškám na VŠ. Victoria Publishing, 1993.Kubát, J. a kol.: Sbírka úloh z matematiky pro střední školy. Maturitní minimum. Prometheus, 1996.Polák, J.: Přehled středoškolské matematiky. SPN, 1972. Prometheus 1991.Polák, J.: Středoškolská matematika v úlohách I. Prometheus, 1996.R.G. Brown, D.P. Robin: Advanced Mathematics, A Precalculus Course.Houghton Mifflin Company, Boston, 1986.

Požadavky

Zápočet je udělen za splnění zápočtového testu (je třeba získat alespoň 7 bodů z 12).

Garant

RNDr. Václav Kotvalt, CSc.

Vyučující

RNDr. Václav Kotvalt, CSc.RNDr. Monika Pecková, Ph.D.RNDr. Jana Rubešová, Ph.D.RNDr. Alena Šmejkalová, CSc.