Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář z fyzické geografie A (MZ330S61)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MZ330S61 - Seminář z fyzické geografie A, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Popis účelu semináře fyzické geografie, jeho struktury a časového průběhu. Zadání referátových témat studentům a vysvětlení metodických principů jejich přípravy.2 . ? 12. Referátová vystoupení studentů podle určeného programu a průběžné společné diskuze odborného obsahu a úrovně jednotlivých vystoupení studentů.13. Dokončení prezentace referátů a předání jejich písemného záznamu přednášejícímu jako jedna z podmínek udělení zápočtu.

Literatura

Naprostá většina témat je studenty zpracována na základě studia literatury a dalších podkladů, které si sami vyhledají, nebo které jim vyučující doporučí. Výběr literatury se mění podle zadaných témat a je zcela otevřený, důraz je kladen i na využívání cizojazyčné literatury.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je účast na cvičeních, vypracování zadaných úloh v požadované kvalitě a úspěšné vykonání písemného testu.

Garant

prof. RNDr. Jan Kalvoda, DrSc.

Vyučující

prof. RNDr. Jan Kalvoda, DrSc.doc. RNDr. Vít Vilímek, CSc.