Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář z regionální fyzické geografie (MZ330S63)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MZ330S63 - Seminář z regionální fyzické geografie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Popis účelu semináře fyzické geografie, jeho struktury a časového průběhu. Zadání referátových témat studentům a vysvětlení metodických principů jejich přípravy.2 . - 12. Referátová vystoupení studentů podle určeného programu a průběžné společné diskuze odborného obsahu a úrovně jednotlivých vystoupení studentů.13. Dokončení prezentace referátů a předání jejich písemného záznamu přednášejícímu jako jedna z podmínek udělení zápočtu.

Literatura

Témata jsou studenty zpracována na základě studia literatury a dalších podkladů, které si sami vyhledají, nebo které jim vyučující doporučí. Důraz je kladen na využívání cizojazyčné původní odborné literatury.

Požadavky

Ke splnění zápočtu je nutná povinná aktivní účast na semináři, zpracování a prezentace daného odborného tématu s využitím doporučené literatury.

Garant

doc. RNDr. Zdeněk Kliment, CSc.