Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný seminář z RG (MZ340S04A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MZ340S04A - Odborný seminář z RG, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Informace k Odborným seminářům ze SG a RG 2015/16 Odborný seminář je povinným předmětem v každém semestru navazujícího magisterského studia. V rozvrhu je na něj vyčleněn prostor ve čtvrtek odpoledne. Každý student je povinen vybrat si jeden tematický okruh z nabízených čtyř možností a daný seminář pravidelně navštěvovat a splnit požadavky, které určí garant tematického okruhu (zpravidla se jedná o prezentaci rozpracovanosti DP, docházku a další specifikované požadavky). Je samozřejmě možné, a počátkem zimního semestru 1. ročníku navazujícího magisterského studia je doporučováno, navštívit více tematicky zaměřených seminářů proto, aby student získal větší přehled o specializacích na katedře a absolvoval tematicky zaměřený seminář, který bude odpovídat tématu jeho diplomové práce (téma musí být vybráno a student musí být připsán k tématu v SIS do 23. 12. 2015). Na jednotlivé okruhy se nikde nezapisuje, studenti obdrží podrobnější informace při první návštěvě vybraného okruhu (semináře). Zápočty uděluje po úspěšném absolvování garant daného okruhu. V případě nejasností neváhejte kontaktovat garanta daného tematického okruhu (viz tabulka), příp. dr. Kabrdu (kabrda@natur.cuni.cz).  Jan Kabrda, 22. 9. 2015

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtů:MZ340S03A, MZ340S04A − min. 2 účasti (za semestr); odevzdání tezí DP a struktury DPMZ340S03B, MZ340S04B− min. 2 účasti (za semestr) + prezentace tématu DP, výzkumného problému, cílů práce, předpokladů a metodikyMZ340S03C, MZ340S04C− min. 2 účasti (za semestr) + prezentace rozpracovanosti DPMZ340S03D, MZ340S04D− min. 2 účasti (za semestr)Zápočet uděluje pouze garant příslušného semináře.

Garant

Mgr. Jan Kabrda, Ph.D.