Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k dipl. práci pro diplomanty z geografie (MZ340S31)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MZ340S31 - Seminář k dipl. práci pro diplomanty z geografie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Okruh -- ParticipujíMěsto a osídlení, obyvatelstvo a migrace: Ouředníček, Dzúrová, Janská, Temelová, Drbohlav, Čermák, SýkoraZemědělství, venkov, Land Use: Jančák, Bičík, Perlín, KabrdaKulturní a historická geografie a geografie periferií a pohraničí: Havlíček, Chromý, Jeleček, Jančák, Marada, KučeraCestovní ruch, rekreace, volný čas: Vágner, Fialová, Spilková Regionální a politická geografie a otázky mezinárodního rozvoje: Tomeš, Novotný, Jeleček, Havlíček Ekonomická geografie: Marada, Kopačka, PavlínekRegionální rozvoj a územní plánování: Blažek, Novotný, PerlínDidaktická témata: Marada, ŘezníčkováSeminář k DP pro diplomanty z geografie je organizován následující formou.Studenti si vyberou tematický okruh (výjimečně je možno si vybrat i více okruhů) semináře podle předpokládaného či již rozpracovaného tématu diplomové práce. Termíny seminářů budou zveřejněny na začátku semestru.

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtu:− účast na schůzkách dle požadavků vedoucího skupiny, min. 2 účasti (za semestr) + prezentace rozpracovanosti DPStudenti mohou konzultovat použití kvantitativních a kvalitativních metod pro geografy po předběžné dohodě s Dr. Spilkovou, Dr. Netrdovou a Dr. Novotným.Zápočet uděluje pouze garant příslušného semináře.

Garant

Mgr. Jan Kabrda, Ph.D.