Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výzkum v sociální a humanitární práci 2 (KKS / 7VSP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKS / 7VSP2 - Výzkum v sociální a humanitární práci 2, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Analýza dokumentů/ Kvalitativní rozhovor/ Ohnisková skupina/ Pozorování2. Evaluační studie/ Případová studie/ Etnografický výzkum3. Téma výzkumu a výzkumná otázka/ Výzkumný projekt, zvyšování kvality výzkumu/ Etika výzkumu4. Vlastní účast na skupinovém výzkumu podle zadání.

Získané způsobilosti

Znalost zákonitostí kvalitativního šetření v terénu, schopnost vypracovat výzkumný projekt

Literatura

Miovský, M.:. Kvalitativní přístup a metody v psychologickém výzkumu. Praha, Grada,, 2006. Kaufmann, J. C. Chápající rozhovor. Praha: SLON, 2010. Disman. Jak se vyrábí sociologická znalost. Praha, 1993. Švaříček, R, Šeďová, K. et kol. Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách. Praha: Portál.. Hendl, J. Kvalitativní výzkum: základní metody a aplikace. Praha: Portál, 2005. ISBN 8073670402.Strauss, A.; Corbinová, J. Základy kvalitativního výzkumu. Brno, 1999. ISBN 80-85834-60-X.

Požadavky

" Účast na hodinách" Vypracování všech úkolů zadaných v průběhu semestru Student je povinen pracovat se studijní oporou k předmětu po jejímzpřístupnění v e-learningovém prostředí EDIS (edis.upol.cz/cmtf).

Garant

Mgr. Hana Šlechtová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Hana Šlechtová, Ph.D.