Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodika zájm. čin. - výpočetní technika (KKV / 6MZVT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / 6MZVT - Metodika zájm. čin. - výpočetní technika, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Praktický seminář Metodika zájmových činností - výpočetní technika bude zaměřen především na témata související s organizací takto zaměřených činností (vhodné prostory, softwarové i hardwarové zařízení), náplní práce s dětmi a mládeži (údržba počítačů, internet, virtuální komunikace, výukový software, počítačové hry a simulace, programování a programovací jazyky, tvorba webu, věková vhodnost jednotlivých činností), psychické a psychosomatické aspekty virtuální zábavy, vytváření virtuální reality u současných dětí a mládeže a další.

Získané způsobilosti

Organizace volnočasových aktivit v oblasti výpočetní techniky.

Literatura

http://www.jakpsatweb.czKLEMENT, M. Základy programování v jazyce Visual Basic. 1. vyd. Olomouc: Vydavatelství UP Olomouc, 2002. 325 s. ISBN 80-244-0317-X.CRAIG, J. a WEBB, J. Microsoft Visual Basic 5.0 Praha : Computer Press, 1998, 721 s. SOCHA, J. Naučte se programovat ve Visual basicu 3.0. Praha : Grada, 1994. 520 s.

Požadavky

Projekt zájmového kroužku v konkrétním zařízení.

Garant

Ing. Tomáš PlachýPhDr. Jiří Pospíšil, Ph.D.

Vyučující

Ing. Tomáš Plachý