Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Volnočasové aktivity a jejich řízení (KKV / 6VA15)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / 6VA15 - Volnočasové aktivity a jejich řízení, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studující se seznámí s legislativou pro oblast řízení volnočasových aktivit dětí a mládeže s důrazem na školská zařízení pro zájmové vzdělávání a řízení těchto institucí. Dalším okruhem je problematika plánování, organizování a vedení kolektivů při realizaci jednotlivých volnočasových aktivit.

Získané způsobilosti

Studující se seznámí s legislativou pro oblast řízení volnočasových aktivit dětí a mládeže s důrazem na školská zařízení pro zájmové vzdělávání a řízení těchto institucí.

Literatura

BĚLOHLÁVEK, F., KOŠŤAN, P., ŠULEŘ, O. Management. Olomouc, 2001. ISBN 80-85839-45-8.Bedrnová, E., Nový, I. Psychologie a sociologie řízení. Praha: Management Press, 2004. ISBN 80-7261-064-3.

Požadavky

V seminářích studující předkládají a realizují činnosti, které rozvíjejí kolektiv. Předmět je zakončen zkouškou.Student je povinen pracovat se studijní oporou k předmětu po jejím zpřístupnění v e-learningovém prostředí EDIS (edis.upol.cz/zkratka fakulty).

Garant

Mgr. Helena Pospíšilová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Helena Pospíšilová, Ph.D.