Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Integrace žáků se specifickými potřebami (KKV / IZS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / IZS - Integrace žáků se specifickými potřebami, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti získají základní povědomí o školské integraci žáků se specifickými vzdělávacími potřebami. Dále pak získají dovednosti pro tvorbu individuálního vzdělávacího plánu pro žáky se specifickými vzdělávacími potřebami.

Získané způsobilosti

budou schopni vymezit základní oblasti či problémy pro individuální plán pro vybraného žáka se specifickými vzdělávacími potřebami.

Literatura

MÜLLER, O. Dítě se speciálními vzdělávacími potřebami v běžné škole. UP, 2001. ISBN 80-24402-311-9.Jesenský, J. Metodika nácviku čtení a psaní. Praha: SNS, 1992. Valenta, M. a kol. Psychopedie: teoretické základy a metodika. Praha: Parta, 2007. Jesenský, J. Základy komprehenzivní speciální pedagogiky. Hradec Králové: Gaudeamus, 2000. ISBN 80-7041-196-1.

Požadavky

Splnění zápočtového testu.Student je povinen pracovat se studijní oporou k předmětu po jejím zpřístupnění v elearningovém prostředí EDIS (edis.upol.cz/cmtf)

Garant

PhDr. Mgr. Petra Potměšilová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Mgr. Petra Potměšilová, Ph.D.