Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psaní projektů (KKV / PPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / PPR - Psaní projektů, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Možnosti grantových zdrojůZákladní struktura fondů - organizace a schéma řízeníRegionální fondyEvropské fondyPříprava projektu - fáze projektového cykluDůležité informace pro fáze přípravy projektu a způsoby jejich získáníMožnosti postupů podání žádosti o grantMožnosti postupů zpracování projektového záměru/přihlášky

Získané způsobilosti

Předmět poskytne studentům základní přehled o zdrojích financování projektů. Je zaměřen na pochopení základní struktury grantových zdrojů v ČR a Evropě a principů jejich vyhledávání. Student získá rychlou orientaci a porozumění v grantových výzvách a základní zkušenosti úspěšný projekt napsat.

Literatura

Doležel, J. a kol. Projektový management podle IPMA. POSNER, K. - APPLEGARTH, M. Projektový management: příručka rad, metod a nástrojů pro vedoucí a členy týmů, kteří chtějí dobře a efektivně zvládat své úkoly a povinnosti. Svozilová, A.. Projektový management: systémový přístup k řízení projektů, plánování a koordinace projektových prací, metody projektové kontroly a řízení rizik. Marek, D. - Kantor, T. Příprava a řízení projektů strukturálních fondů Evropské unie. Brno, 2009. Rosenau, M. D. Řízení projektů.

Požadavky

Aktivní účast na semináři. Vypracování projektu.

Garant

Mgr. Zuzana Půžová