Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe v řízení volnočasových aktivit II (KKV / PRVA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / PRVA2 - Praxe v řízení volnočasových aktivit II, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podle pokynů a pod dohledem vedoucích pracovníků připraví a realizují alespoň 5 mikrovýstupů.

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni podle pokynů a pod dohledem vedoucích pracovníků připravovat a organizovat zájmové činnosti (nebo jejich části).

Literatura

Hofbauer, B. Děti, mládež a volný čas. Praha: Portál, 2004. ISBN 8071789275.Petty. G. Moderní vyučování. Praha: Portál, 2008. ISBN 978-80-7367-427-4.KALHOUS, Z., OBST, O. Školní didaktika. Praha: Portál, 2002. Volný čas a prevence u dětí a mládeže. Praha, 2002.

Požadavky

Student se musí na praxi přihlásit. Podmínky pro přihlášení jsou uvedeny na vzdělávacím portále EDIS. Student je povinen dodržovat smluvený počet hodin na pracovišti, tj. nejméně 6 hodin denně (tj. 100% docházka). Od studenta se na pracovišti očekává, že bude svědomitě plnit zadané úkoly katedrou, zároveň se od něho očekává, že se bude během praxe zapojovat aktivně do činností zadaných také mentorem. Student je povinen odevzdat první verzi závěrečné práce (dle metodického formuláře) v termínu do dvou týdnů od data ukončení praxe, jejíž uznání je podmínkou k udělení zápočtu.

Garant

Mgr. Milena Öbrink Hobzová, Ph.D.PhDr. Ing. LUDMILA Siarda Trochtová

Vyučující

PhDr. Ing. LUDMILA Siarda Trochtová