Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba kurikula a škol. dokumentace (KKV / TKŠD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / TKŠD - Tvorba kurikula a škol. dokumentace, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je zaměřen zejména na problematiku vytváření školních vzdělávacích programů (kurikula školy). V souvislosti s přípravou kurikula školy budou studující také seznámeni se školskou dokumentací a základní legislativou v oblasti školství.

Získané způsobilosti

Studující budou vedeni k samostatné přípravě vzdělávacího programu pro své aprobační předměty na základě studia Rámcového vzdělávacího programu pro základní školy a možností konkrétní školy. Výstupem předmětu bude zpracovaný školní vzdělávací program (nebo alespoň konkrétní vzdělávací oblast).

Literatura

Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. [online]. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. [online]. Praha: VUP, 2007. PRÁŠILOVÁ, M. Tvorba vzdělávacího programu. Praha: TRITON, 2006.

Požadavky

Studující aktivně participují na seminářích a plní úkoly zadané vyučujícím. Předmět je zakončen kolokviem.

Garant

Mgr. Helena Pospíšilová, Ph.D.doc. Dr. Rudolf Smahel, Th.D.

Vyučující

Mgr. Helena Pospíšilová, Ph.D.