Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba projektů (KKV / TP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKV / TP - Tvorba projektů, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sociální pedagog se při své práci setkává s projektovou činností. Předmět poskytne hlubší porozumění struktur a fungování grantových zdrojů. Student si na konkrétním tématu vyzkouší aplikaci teoretických poznatků do napsání reálného grantového projektu. V rámci seminářů budou probíraná témata: možnosti grantových zdrojů - jak číst grantové výzvy a jak si správně vybrat, příprava projektu - priority jednotlivých kroků a realizace projektu - průběh realizace projektu se zaměřením na získání znalostí nutných pro psaní projektu s upozorněním na co při psaní projektu nezapomenout aby byla zabezpečena bezproblémová realizace.

Získané způsobilosti

- dovednost vytvořit potenciálně úspěšný projekt- schopnost zabezpečit financování projektu

Literatura

Doležal, J. Projektový management podle IPMA. Praha, 2009. POSNER, K. - APPLEGARTH, M. Projektový management: příručka rad, metod a nástrojů pro vedoucí a členy týmů, kteří chtějí dobře a efektivně zvládat své úkoly a povinnosti. Svozilová, A.. Projektový management: systémový přístup k řízení projektů, plánování a koordinace projektových prací, metody projektové kontroly a řízení rizik. Marek, D. - Kantor, T. Příprava a řízení projektů strukturálních fondů Evropské unie. Brno, 2009. Rosenau, M. D. Řízení projektů.

Požadavky

Aktivní účast na semináři. Vypracování projektu.

Garant

Mgr. Zuzana Půžová