Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Provázení odbornou praxí IV (VOS / 1POP4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VOS / 1POP4 - Provázení odbornou praxí IV, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět se zaměřuje na systematickou odbornou přípravu studenta na praxi na odborných pracovištích. Pro kvalitní a efektivní průběh praxe je nutné studenta předběžně seznámit s nejširší škálou pracovišť a jejich specifiky, vybavit je teoretickými nástroji pro kritickou reflexi vlastní praxe a vytvořit prostor pro administrativní a organizační aspekty realizace praxí.

Získané způsobilosti

Studenti budou schopni implementovat získané poznatky do praktických činností na pracovištích, kde probíhá odborná praxe. Jsou schopni reflexe a sebereflexe.

Literatura

Havrdová, Z.:. Kompetence v praxi sociální práce. Praha: Osmium, 1999. BERTRAND, J. Soudobé teorie vzdělávání. 1. vyd. Praha: Portál, 1998. ISBN 80-7178-216-5.BAŠTECKÁ, B. (ed. al.) . Terénní krizová práce: psychosociální intervenční týmy. Praha: Grada Publishing, 2005. ISBN 80-247-0708-X.Úlehla, I. Umění pomáhat. Praha: SLON, 1999. ISBN 80-85850-69-9.

Požadavky

Reflexe studijního textu v rozsahu max 3 strany A4.

Garant

Mgr. Hana Štěpánková