Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe VI (VOS / 23OP6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VOS / 23OP6 - Odborná praxe VI, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Odborná praxe je jednou ze základních odborných disciplín. Vytváří předpoklady pro budoucí samostatnou práci absolventů.Představuje interdisciplinární předmět, který zahrnuje poznatky a dovednosti celého studia a je tak syntetizující složkou profesní přípravy. Navazuje zejména na výuku předmětů teorie a metody sociální práce, psychologie, sociální politika, zdravotní nauky, úvod do filozofického myšlení, etika sociální práce, marginalizované a rizikové skupiny a problematiku menšin.

Získané způsobilosti

Hlavní vyučovací cíle spočívají v tom, že student dokáže:-zprostředkovat zkušenost se sociálními vztahy a způsoby práce, které existují nebo jsou uplatňovány v charitních a jiných sociálních zařízeních, a podnítit snahu o reflexi této zkušenosti,-konfrontovat získané teoretické poznatky z odborných předmětů v přirozených podmínkách,-aplikovat teoretické poznatky v praktické činnosti,-stimulovat proces identifikace s charitní a sociální činností jako profesí.

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtu ZS i LS1. Absolvovaný individuální tutoring před nástupem na praxi2. Řádně zpracovanou a zreflektovanou zprávu z odborné praxe, včetně vlastního hodnocení a sebehodnocení3. Ŕádně vedené portfólio odborné praxe

Garant

Mgr. Tereza Malochová

Vyučující

Mgr. Tereza Malochová