Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe I (VOS / 2ODP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VOS / 2ODP1 - Odborná praxe I, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Odborná praxe je jednou ze základních odborných disciplín. Vytváří předpoklady pro budoucí samostatnou práci absolventů.Představuje interdisciplinární předmět, která zahrnuje poznatky a dovednosti celého studia a je tak syntetizující složkou profesní přípravy. Navazuje zejména na výuku předmětů: teorie a metody sociální práce, psychologie, sociální politika, zdravotní nauky, Úvod do filozofického myšlení, etika sociální práce, marginalizované skupiny a problematiku menšin.

Získané způsobilosti

Studenti budou schopni implementovat získané poznatky do praktických činností na pracovištích, kde probíhá odborná praxe. Jsou schopni reflexe a sebereflexe.

Literatura

Havrdová, Z.:. Kompetence v praxi sociální práce. Praha: Osmium, 1999.

Požadavky

100% účast na praxiStudent odevzdává hodnocení studenta na praxi, které vypracovává dané odborné pracovištěVypracování dokument do portfolia

Garant

PhDr. Alexandra Pešatová

Vyučující

PhDr. Alexandra Pešatová