Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Studijní soustředění II (VOS / 2SS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VOS / 2SS2 - Studijní soustředění II, Cyrilometodějská teologická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studijní soustředění je povinnou součástí studia v dálkové formě.V rámci studijního soustředění je zařazeno cvičení ze zdravotních nauk a supervize praxe.V návaznosti na teoretickou přípravu jsou do programu studijního soustředění zařazeny alternativní, prožitkové aktivity bezprostředně důležité pro práci v pomáhajících profesích, kde dochází ke komunikaci s klienty nebo skupinami. Tyto aktivity jsou zaměřeny nejen na odborné znalosti a pozitivní motivaci, ale také na zjištění a rozlišení určitých schopností a specifických sociálních dovedností.V rámci studijního soustředění jsou do výuky zařazeny přednášky, semináře a cvičení významných odborníků sociální praxe.

Získané způsobilosti

Tyto aktivity jsou zaměřeny nejen na odborné znalosti a pozitivní motivaci, ale také na zjištění a rozlišení určitých schopností a specifických sociálních dovedností.

Literatura

Matoušek, O. Slovník sociální práce. Praha:Portál, 2008. ISBN 978-80-7367-368-0.

Požadavky

Zápočet dostane student za účast, během programu soustředění zapisuje svoji přítomnost na prezenční listiny povinně či volitelně absolvovaných disciplín.