Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Audioorální cvičení 7 (ASH / XKY7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ASH / XKY7 - Audioorální cvičení 7, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. politika, 2. vojenství, 3. diplomacie, 4. právo, 5. ekonomie, 6. zemědělství, 7. průmysl, 8. doprava, 9. kultura a umění, 10. vzdělání, 11. tělovýchova a sport, 12. medicína a hygiena, 13. náboženství, 14. společenské vědy, 15. přírodní vědy.

Získané způsobilosti

Cílem tohoto cvičení, realizovaného po dvou hodinách týdně v prvních třech semestrech navazujícího magisterského studia čínské filologie, je pod vedením rodilého mluvčího, docenta či profesora čínského jazyka, soustavně upevňovat studentovu schopnost samostatné orientace ve slyšeném čínském textu, rozvíjet jeho dovednosti při realizaci moderního čínského hovorového textu.

Literatura

LIU Yuanman, Ren Xuemei a Jin Shunian. Gaoji Hanyu Kouyu 1, 2 (Hovorová čínština pro pokročilé). WU Xiaolu. Shuo Hanyu, Tan Wenhua (O čínštině a kultuře). Xin Bian Han-Ying Fenlei Cihui Shouce (Příručka čínsko-anglické slovní zásoby řazená podle tématických okruhů - nové vydání). ZHAO Yongxin, Tian Shanji a Tan Jingxun:. Ying-Han, Han-Ying Fanyi Jiaocheng (Učebnice překladu z angličtiny do čínštiny a z čínštiny do angličtiny). YUAN Datong. Jingji Zhongji Hanyu Ting Shuo (Obchodní hovorová čínština pro mírně pokročilé). QIU Zhipu. Shuo Shenme He Zenme Shuo? (Co říct a jak?).

Požadavky

Povinná docházka a pravidelná příprava na hodiny.

Garant

Mgr. David Uher, PhD.

Vyučující

Mgr. David Uher, PhD.Yixuan Jandová chen, M.A.Mgr. David Uher, PhD.Mgr. Michaela Zahradníková