Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Účast na konferenci (ASH / XUK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ASH / XUK - Účast na konferenci, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studentská vědecká konference je určena všem studentům, kteří mají zájem prezentovat výsledky svého výzkum (v rámci bakalářské nebo diplomové práce apod.). Neprobíhá formou pravidelného kurzu, student úspěšně absolvuje kurz, pokud splní všechny předepsané požadavky.

Získané způsobilosti

Student si osvojí komplexní dovednosti potřebné pro realizace vědecko-výzkumné činnosti.

Literatura

kol. Akademická příručka. Praha, 2006. Holoušová, D. - Krobotová, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc, 2008. Šanderová Jadwiga. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. Praha, 2005. Čmejkrová, S. a Daneš, F. a Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha, Leda 1999. Hörner Gerhard. Rychlé čtení. Čtěte rychle a efiktivně. Brno, 2007. Spousta Vladimír. Vádemékum autora odborné a vědecké práce humanitního a sociálního zaměření. Brno, 2009. Geršlová Jana. Vádemékum vědecké a odborné práce. Šenov, 2009.

Požadavky

Pro úspěšné absolvování kurzu musí student splnit tyto požadavky:1. napsat a odeslat anotaci svého referátu v rozsahu min 200 slov 2. napsat a odeslat písemnou verzi referátu splňující podmínky pro psaní odborných textů (zejména citační aparát) v rozsahu 8-20 normostran3. přednést referát na konferenciHodnocení příspěvků během konference bude probíhat formou vzájemných evaluací. Všechny odevzdané příspěvky budou publikovány ve společném sborníku.Případná další upřesnění budou zveřejněna na www.kae.cz.

Garant

Mgr. Martina Rysovádoc. Jozsef Szakos, Dr.

Vyučující

PhDr. Adam Horálek, Ph.D.Bc. Martin Lavička, M.A.