Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vědecká soutěž (ASH / XVS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ASH / XVS - Vědecká soutěž, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student získá kredity pokud prokáže, že se úspěšně zapojil do vědecké soutěže, ve které prezentoval svůj původní výzkum v souvislosti s náplní studia na KAS.

Literatura

kol. Akademická příručka. Praha, 2006. Holoušová, D. - Krobotová, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc, 2008. Šanderová Jadwiga. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. Praha, 2005. Hörner Gerhard. Rychlé čtení. Čtěte rychle a efiktivně. Brno, 2007. Spousta Vladimír. Vádemékum autora odborné a vědecké práce humanitního a sociálního zaměření. Brno, 2009. Geršlová Jana. Vádemékum vědecké a odborné práce. Šenov, 2009.

Požadavky

Pro úspěšné absolvování kurzu musí student splnit tyto požadavky:1. napsat a odeslat anotaci svého referátu v rozsahu min 200 slov do 11. 10. 2013 na adresu pavla.slavickova@upol.cz, predmet ASH/XVS.2. napsat a odeslat písemnou verzi referátu splňující podmínky pro psaní odborných textů (zejména citační aparát) v rozsahu 8-20 normostran do 8. 11. 20133. přednést referát na konferenci, která se uskuteční ve čtvrtek 28. 11. 2013 (všichni účastníci budou omluveni z pravidelné výuky)Hodnocení příspěvků během konference bude probíhat formou vzájemných evaluací. Všechny odevzdané příspěvky budou publikovány ve společném sborníku.Všechny uvedené termíny jsou závazné!Případná další upřesnění budou zveřejněna na www.kas.upol.cz.

Garant

doc. Jozsef Szakos, Dr.

Vyučující

PhDr. Adam Horálek, Ph.D.