Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Letní škola čínských studií 3 (ASH / XX3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ASH / XX3 - Letní škola čínských studií 3, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zápočet bude udělen za aktivní účast na Letní škole čínských studií pořádané projektem CHINET, které vedou zvaní zahraniční i tuzemští odborníci v rámci jedné tematické oblasti (1. kulturní antropologie Číny, 2. moderní Čína, 3. čínská literatura, 4. čínská lingvistika, 5. čínská historie a náboženství) a elektronické odevzdání evaluace (feedback) k letní škole v rozsahu 500 slov. Harmonogram letních škol bude upřesněn v průběhu semestru. Letní škola čínských studií je vyučována v češtině, v angličtině nebo čínštině.

Získané způsobilosti

Získání nejnovějších poznatků a trendů v oblasti čínských studií (1. kulturní antropologie Číny, 2. moderní Čína, 3. čínská literatura, 4. čínská lingvistika, 5. čínská historie a náboženství).

Literatura

CHINET.

Požadavky

Seminář je doporučen všem studentům oboru čínská filologie, kteří si chtějí rozšířit obzory v oblasti nejnovějších výzkumných trendů v oblasti čínských studií. Požadavky na zápočet: aktivní účast na letní škole a odevzdání elektronické evaluace v rozsahu 500 slov.

Garant

Mgr. Ondřej Kučera