Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět BA Thesis (JUD / 1BCDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JUD / 1BCDP - BA Thesis, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vlastní sepsání a obhajoba diplomové práce. Jazyk - česky/anglicky - v závislosti na jednacím jazyku vedoucího diplomové práce a oponenta.

Získané způsobilosti

Výsledná kompetence spočívá ve schopnosti zvolit si (s dopomocí konzultanta) vědecky relevantní problém ke zpracování, ohraničit ho, stanovit si smysluplné cíle, stanovit vlastní metodologický postup, dále ve schopnosti sepsat delší (60 a více s.) jazykově a stylisticky konzistentní vědecký text se zřetelnou argumentační strukturou, opatřit ho vědeckým aparátem standardní úrovně a prokázat v něm analytické a interpretační schopnosti a schopnost kritického nakládání se sekundární literaturou.

Literatura

v závislosti na povaze samotné diplomové práce/depending on the subject of the Master thesis.

Požadavky

Obhájit magisterskou diplomovou práci z oboru Judaistika - vhodně reagovat na dotazy komise a námitky vedoucího práce a oponenta, věcně argumentovat.

Garant

doc. Tamás Visi, Ph.D., M.A.