Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prezentace lingvistického výzkumu (KAA / 93PLV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / 93PLV - Prezentace lingvistického výzkumu, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplň semináře se může v závislosti na konkrétním vyučujícím lišit pro jednotlivé semestry. Tématem bývá:a. jak napsat odborný linvistický text (logika a struktura textu, argumentace, zhodnocení literatury a vlastní přínos)b. jak graficky vytvořit (struktura, grafické zpracování) a ústně prezentovat tzv. academic posterC. jak v ppt strukturovat a posléze ústně prezentovat výsledky lingvistického výzkumud. jak dobře připravit handout k vystoupení na konferenci

Získané způsobilosti

Student dokáže prezentovat výsledky svého lingvistického výzkumu, a to buď formou odborného textu, nebo formou vystoupení na konferenci (akademický poster nebo prezentace - Power Point nebo handout)

Literatura

http://www.stanford.edu/group/blocklab/dos%20and%20donts%20of%20poster%20presentation.pdfhttp://www.posterpresentations.com/html/free_poster_templates.html

Požadavky

Účast na semináři, aktivní vystoupení na konci kurzu (prezentace posteru, ppt prezentace, přednáška s handoutem) nebo odevzdání akademického textu na určité téma.

Garant

prof. Joseph Emonds, M.A., Ph.D.Mgr. Michaela Martinková, Ph.D.doc. PhDr. Ludmila Veselovská, Ph.D.