Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lingvodidaktika (KAA / 94LGD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / 94LGD - Lingvodidaktika, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Součástí pedagogického modulu je také bloková a příležitostná výuka v odborných seminářích pod vedením školitele. Modul pedagogický umožňuje doktorandům prezentovat svůj výzkum v rámci odborných seminářů ve studiu bakalářském a magisterském. Může jít o příležitostné přednášky spojené s vlastním výzkumem doktoranda, anebo blokovou výuku odborného předmětu pod vedením školitele. Kredity za položky v pedagogickém modulu nemohou být udělovány za lektorskou výuku praktického jazyka, ale jen za aktivní účast na výuce odborné lingvistické disciplíny. Zapojení doktoranda se může týkat i účasti při odborných zkouškách - vždy pod dohledem školitele - a vedení (recenzování) absolventskych prací na úrovni B.A.

Získané způsobilosti

Doktorand si osvojí praktickou i teoretickou schopnost výuky odborného předmětu podle své specializace.

Literatura

Ur, P. A Course in Language Teaching. Cambridge, 1996. Scrivener, J. Learning Teaching. Heinemann, 1994. English teaching Professional. Harmer, J. How to Teach English. Longman, 1998. Doff, A. Teach English. Cambridge, 1988. Hedge, T. Teaching and Learning in the Language Classroom.

Požadavky

Toeretická část (konzultace s vedoucím) a praktická část (výuka) v rozsahu jednoho semestru.

Garant

doc. PhDr. Ludmila Veselovská, Ph.D.