Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odevzdání dizertační práce (KAA / 956DL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / 956DL - Odevzdání dizertační práce, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pravidelné individuální konzultace jednotlivých částí práce.

Získané způsobilosti

Schopnost samostatné vědecké práce.Schopnost vymezení, zmapování a zhodnocení výzkumného pole.Schopnost vymezení originálního badatelského záměru.Schopnost strukturovat materiál výzkumu a jasně formulovat argumenty a závěry.Zvýšení interpretačních a analytických dovedností.Zdokonalení schopnosti věcné polemiky.Osvojení nových metodologií a termínů.Hlubší porozumění vztahu textu a kontextu, literatury a kultury.Důkladná znalost vybrané problematiky a kontextu řešeného problému.

Literatura

Dunleavy, Patrick. Authoring a PhD Thesis: How to Plan, Draft, Write and Finish a Doctoral Dissertation. Palgrave Macmillan, 2003. ISBN 9781403905840 .ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. Čmejrková, S.-Daneš, F.-Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha, Leda, 1999. University of Chicago Press. The Chicago Manual of Style: The Essential Guide for Writers, Editors, and Publishers. Chicago, 2003.

Požadavky

Odevzdání dizertační práce se všemi formálními náležitostmi v dohodnuté bibliografické úpravě, vytištěné ve 3 exemplářích ve vazbě v tvrdých deskách.

Garant

prof. PhDr. Marcel Arbeit, Dr.