Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika 2 (KAA / DI2UZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / DI2UZ - Didaktika 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka dovedností (poslech, mluvený projev)Výuka gramatikyVýuka slovní zásobyVýuka výslovnosti, angličtina jako lingua francaPráce s učebnicemi, hodnocení učebnic, adaptace, tvorba doplňkového materiáluMezipředmětové vztahy, výuka reáliíTestování, tvorba a typy testů, hodnocení testů, validita, reliabilita, vliv testů na výukuMetody a techniky ve vyučování jazyků (průřez metod od počátku 20. století až po současné trendy)

Získané způsobilosti

Studenti získají další teoretické znalosti a praktické dovednosti z oblasti metodiky angličtiny. Nově získané kompetence v oblasti praktické výuky angličtiny si vyzkouší prostřednictvím výstupů v hodinách a praxe na školách.

Literatura

English teaching Professional. Ur, P., & Wright, A. Five-Minute Activities. A Resource Book of Short Activities. Cambridge: Cambridge University Press, 1992. ISBN 0521397812.Watcyn-Jones, P., & Howard-Williams, D. Grammar Games and Activities 1. Harlow: Penguin English, 2006. ISBN 058246563.Thornbury, S. How to Teach Speaking. Harlow: Longman, 2009. ISBN 9780582853591.Hancock, M. Pronunciation Games. 1995. ISBN 0521467357.

Požadavky

80 % účast na výuce (maximálně 3 povolené absence)aktivní účast v diskuzích a aktivitáchsplnění zadaných úkolů (např. přípravy hodin, výstupy, aktivity, hodnocení učebnice)příprava na závěrečnou ústní zkoušku

Garant

PhDr. Sabina Pazderová